Eerstvolgende trainingen:
CMAP 23-02
RST 02-03
TMap Next TM 03-03
ISTQB Foundation 09-03 
ATDD 15-03
ISTQB Adv TTA 16-03
CABA 23-03
Test Automation 23-03

 

Bekijk de planning of

schrijf direct in.

Cultuur

Improve Quality Services kenmerkt zich door een inhoudelijke en informele cultuur, waarbij de medewerkers zichzelf herkennen in het bedrijf en met enthousiasme een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling. Het verloop is dan ook laag.

Kwaliteit

Kwaliteit is leidend bij alles wat Improve doet. Kwaliteit dient hierbij te worden vertaald in zowel klanttevredenheid als medewerkerstevredenheid. Dit realiseren de medewerkers van Improve door vanuit een heldere strategie te werken en continu innovatief te zijn.

De klant ervaart een duidelijke meerwaarde in de relatie met Improve. Essentieel is het leveren van kwaliteit in een open en eerlijke relatie. Dat betekent; duidelijke en eerlijke afspraken maken, regelmatig contact onderhouden over de kwaliteit van geleverde prestaties en positief kritisch zijn naar elkaar. Improve werkt resultaat- en oplossingsgericht. Direct, goed doordacht én praktisch. Bij het verlenen van haar diensten streeft Improve nadrukkelijk naar langdurige relaties.

Innovatie
Improve streeft naar innovatie binnen haar dienstverlening en een vooraanstaande rol binnen het vakgebied. Zo is Erik van Veenendaal een van de grondleggers van TMap en participeert Improve in (inter)nationale samenwerkingsverbanden en Test R&D projecten in Nederland en Europa. Daarnaast hebben medewerkers van Improve zitting in internationale organisaties op het gebied van kwaliteitsmanagement in ICT, zoals ISTQB, BNTQB, IREB en de TMMi-Board. Tevens spreken medewerkers van Improve met regelmaat op vooraanstaande testconferenties en onderscheidt Improve zich door de vele publicaties van haar medewerkers in de vorm van (leer)boeken en artikelen in vooraanstaande bladen. Improve investeert veel in de ontwikkeling van nieuwe trainingen, zoals IREB op het gebied van Requirements Engineering en Certified Agile Testen (CAT), en de introductie van nieuwe kwaliteitsmodellen als QLM en TMMi op de Nederlandse markt. Vanaf 2015 introduceert Improve Rapid Software Testing in de Nederlandse taal.