Eerstvolgende trainingen:
CMAP 23-02
RST 02-03
TMap Next TM 03-03
ISTQB Foundation 09-03 
ATDD 15-03
ISTQB Adv TTA 16-03
CABA 23-03
Test Automation 23-03

 

Bekijk de planning of

schrijf direct in.

Interim

Waar de klant een interim oplossing zoekt, detacheren wij consultants in de rol van testmanager, testcoördinator, testanalist of testengineer.

Testmanagement en -coördinatie  
Alleen met goed testmanagement c.q. testcoördinatie kan een testproject slagen. Testmanagement is een specifieke testdiscipline die in veel organisaties niet (voldoende) voorhanden is. Om te voorkomen dat daarmee het project een onaanvaardbaar risico loopt, kan Improve Quality Services de helpende hand bieden door het testmanagement uit te voeren of te ondersteunen. Testmanagement omvat o.a. het opstellen en uitvoeren van het testplan, bepalen van de teststrategie, geven van methodische ondersteuning (testtechnieken) en rapporteren over de voortgang van het testproces en de kwaliteit van het testobject.

Test Engineering
Test engineers (testers) stellen testspecificaties op, voeren testgevallen uit en rapporteren ten aanzien van de bevindingen. Al onze test engineers zijn ISTQB en TMap gecertificeerd en zien testen als hun carrière pad. Het opstellen en uitvoeren van tests kan op verschillende manieren plaatsvinden. De wensen van de opdrachtgever, de aard van de test en de gewenste kwaliteit bepalen de methodiek en intensiteit. De test engineers van Improve beschikken over een uitgebreide ervaring met gestructureerd testen en testtechnieken. Test engineers versterken het eigen testteam van de opdrachtgever, zodat deze voor de uitvoering van de test over de juiste kennis en kunde, en capaciteit beschikt.

Al onze medewerkers hebben kennis van traditionele ontwikkelmethoden en van agile ontwikkelmethoden (o.a. SCRUM). Velen van hen hebben kennis van en ervaring met Context-Driven testen.

Om de kwaliteit van opdrachten te garanderen zet Improve coaches in die de medewerkers begeleiden tijdens de opdracht. Daarnaast wordt met de klant op regelmatige basis geëvalueerd hoe de werkzaamheden worden uitgevoerd.