Eerstvolgende trainingen:
CMAP 23-02
RST 02-03
TMap Next TM 03-03
ISTQB Foundation 09-03 
ATDD 15-03
ISTQB Adv TTA 16-03
CABA 23-03
Test Automation 23-03

 

Bekijk de planning of

schrijf direct in.

Persoonlijke effectiviteit

Resultaatgericht Communiceren voor IT'ers en testers
Het succes van ICT projecten staat en valt met de effectiviteit waarop wordt samengewerkt met verschillende professionals in projecten. Regelmatig blijkt dat alleen inhoudelijke kennis niet garant staat voor het slagen van een (test)project, maar dat effectieve communicatie de sleutel is tot succes. Het tijdig afstemmen, helder kunnen verwoorden wat je bedoelt en bereiken van acceptatie zijn de basis ingrediënten waarmee we deze cursus aan de slag gaan. U maakt kennis en oefent met deze uitermate praktische pijlers van Resultaatgericht Communiceren.
Workshop op aanvraag . Brochure.

Workshop Intakegesprek
Iedere professional in de detachering wordt er mee geconfronteerd: het intakegesprek. Een belangrijk moment omdat het bepalend is voor de juiste match tussen opdrachtnemer, opdrachtgever en de opdracht. Een verkeerde keuze is immers frustrerend en kost beide partijen bovendien tijd en geld. Hoe zorgt u dat uw competenties op de juiste wijze naar voren komen? Hoe verzekert u zich van de juiste informatie om ja (of nee) tegen een opdracht te zeggen? In een dagdeel oefent u zich in de verschillende onderdelen van een intake gesprek en worden de meest voorkomende (selectie)gesprekstechnieken behandeld. Een dagdeel waarin het draait om de essentiële punten van een succesvolle intake: een goede voorbereiding, een stevige presentatie, voldoende zelfkennis en een gezonde dosis zelfvertrouwen.

Deze training wordt op verzoek in-house verzorgd.
Workshop op aanvraag . Brochure.

Coachend Leidinggeven
Een effectieve stijl van leidinggeven aan hoger opgeleide professionals is coachend leidinggeven. Kernbegrippen hierin zijn persoonlijke kracht, realisme en actie. Je bent een goed coachend leidinggevende als jij jezelf bent en in alle situaties open staat voor de ander én voor alles wat er in je organisatie gebeurt. Alles wat je tegenkomt los je op met jouw talenten en op de wijze die bij jou past. Soms voelt het paradoxaal, je stuurt en coacht. Dat is simpel, maar niet eenvoudig! Kern van de trainingsdagen is het leren kennen van je talenten en je specifieke stijl als coachend leidinggevende. Deze stijl pas je direct toe in jouw praktijk. Performance Company legt de nadruk op de begeleiding bij de praktische toepassing van coachend leidinggeven.
Daar nemen we vier maanden de tijd voor.
Workshop op aanvraag . Brochure.