Eerstvolgende trainingen:

Vacatures

 

Ga jij ook voor de inhoud?

Improve Quality Services is het testbedrijf in Nederland waar het echt om de inhoud draait. Dat laten we zien in de trainingen die we ontwikkelen en in vele publicaties en presentaties. Dat laten we ook zien bij onze klanten, waar we vaak de projecten doen die net een beetje anders dan anders zijn.

Een testprofessional van Improve heeft passie voor zijn vak, die hij deelt met zijn collega’s. Wij zoeken collega’s die hun passie voor het testvak met ons willen delen. Die samen met ons de inhoud in willen duiken en zo steeds beter willen worden in hun vak. Die kennis willen delen met elkaar, met klanten en misschien zelfs met anderen als docent.

Ben jij zo’n testprofessional?

Heb je aantoonbare ervaring  in een rol  als tester, testanalist, testcoördinator of testmanager? Wil je meewerken om steeds beter te worden, met name op het gebied van agile testen? Of ben jij die testautomatiseerder die de tools kent en ook echt weet hoe je ze effectief kunt inzetten?

Dan willen we graag met je in gesprek. Neem contact op met Rob Hendriks op 040-2021803 of via rob.hendriks@improveqs.nl.

 

Training consultant

Misschien heb je zelfs ambities om jouw kennis als docent over te dragen?

Door toenemende vraag naar onze trainingen zoeken we testers die zich al hebben ontwikkeld tot trainer of die ambitie juist hebben. Heb je een gedegen testachtergrond, liefst een of meer ISTQB certifica(a)t(en) op Advanced niveau of ervaring als vakdocent en ben je bereid je verder te ontwikkelen in het ISTQB curriculum?

Neem contact op met Rob Hendriks op 040-2021803 of via rob.hendriks@improveqs.nl.

 

Freelance

Regelmatig heeft Improve opdrachten die we niet zelf in kunnen vullen. In die gevallen werken wij met partner bedrijven en freelancers. Ben jij freelance testconsultant en wil je projecten uitvoeren via Improve Quality Services? Of ben je freelance docent en wil je ISTQB Advanced trainingen verzorgen namens Improve? Neem dan contact op met Pascal Maus op 040-2021803 of via pascal.maus@improveqs.nl.