adviseren. leren. doen.

Improve: antwoord op veeleisende vraagstukken

Veel ondernemingen opereren in veeleisende software-omgevingen. Denk aan de zorg, infrastructuur, finance en industrie. Hoe zorgt u ervoor dat software feilloos werkt en houdt u processen up-to-date? Improve beschikt over de know-how en de middelen om samen met u deze uitdagingen aan te gaan.

Ervaring

Ik had al ervaring met testen, maar toch heb ik veel aan mijn training gehad. Ik weet nu beter waar ik op moet letten als ik software test.

Deelnemer ISTQB Advanced Certificate in Software Testing

Nieuws

Improve Quality Services geaccrediteerd voor ISTQB Expert level Test Manager

Improve Quality Services (Improve) is als eerste bedrijf ter wereld geaccrediteerd als training provider voor het ISTQB Expert level Test Manager. Al ruim 16 jaar verzorgt Improve opleidingen uit het ISTQB curriculum op Foundation, Advanced en Expert niveau. In 2014 was Improve de eerste die ISTQB Expert level Improving the Testing Process op de markt bracht.
13-09-2016

Improve Sponsort TestNet en TestBash

Improve draagt de testcommunity al bijna 20 jaar een warm hart toen. Daarom sponsoren wij ook dit jaar weer het najaarsevenement van TestNet op 11 oktober en in januari de eerste TestBash Netherlands op 26 en 27 januari 2017.
06-09-2016

Feiten en cijfers

2

toegeruste trainingslocaties in Baarn en Eindhoven

1000

deelnemers per jaar aan onze opleidingen

80

procent van de testers in Nederland en Belgiƫ kent Improve al

1998

Sinds 1998 toonaangevend