Consultancy & Interim

Consultancy & interim

Alleen met goed testmanagement en testcoördinatie kan een testproject slagen. En tilt u de kwaliteit van uw IT-producten naar het juiste niveau. Veel organisaties beschikken echter niet over de vereiste testkennis of ervaring. Zoekt u een interim testmanager, coördinator, analist of engineer? Of een coach die uw medewerkers ondersteunt en adviseert? Met de consultancy- en interimdiensten van Improve bent u verzekerd van de expertise en specifieke disciplines om uw project tot een succes te maken.

Testen

Testen is en blijft een belangrijk onderdeel van het software ontwikkelings- en onderhoudsproces. Ook budgettair. Reden genoeg om testen grondig en gestructureerd aan te pakken. Improve verbetert het testproces binnen projecten en organisaties. Met maatwerk en gebaseerd op uitgebreide kennis en ervaring.

Testen

Quality Assurance

Een kwaliteitsmanagementsysteem voor uw IT-producten en diensten maakt uw organisatie effectiever en efficiënter. Kwaliteitsmanagement kent echter uiteenlopende aspecten die het moeilijk maken het systeem te borgen, het overzicht te behouden en het systeem uit te voeren. Op het gebied van kwaliteitsmanagement kunt u bij Improve terecht voor IT-Auditing, Quality Assurance (QA) en -Control (QC) en Software Metrics.

Quality Assurance

Requirements Engineering

Requirements vormen het vertrekpunt van systeemontwikkelingsprocessen. Elk systeem moet voldoen aan andere wensen en eisen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit. Met Requirement Engineering en Requirement Management helpt Improve u alle wensen en eisen te achterhalen, specificeren, vastleggen en beheren.

Requirements engineering

Inspecties en reviews

Inspecties en reviews zijn de meest effectieve en efficiënte methode voor kwaliteitsverbetering. Met een gestructureerde inspectie of review spoort u fouten in uw ontwikkeltraject vroegtijdig op en kunt u deze in de toekomst voorkomen. Improve Quality Services beschikt over veel praktische ervaring met inspecties.

Inspecties en reviews

Usability

Een goed systeem is meer dan een systeem dat doet wat het moet doen. Een goed systeem is ook gemakkelijk in gebruik. Op het gebied van bruikbaarheid van software en IT-producten verzorgt Improve expert reviews, gebruikerstests en SUMI-evaluaties.

Usability

Testautomatisering

In de snelle en iteratieve ontwikkelmethoden van vandaag is het automatiseren van testen een must. Bij het opzetten en uitvoeren van geautomatiseerde testen ondersteunt Improve u met training, advies en interim ondersteuning.

Testautomatisering