Consultancy & Interim

Consultancy & interim

Veel organisaties beschikken niet over de vereiste kennis of ervaring om de kwaliteit van hun IT-producten naar het juiste niveau te krijgen. Zoekt u advies om uw organisatie en processen te verbeteren. Of een coach die uw medewerkers ondersteunt en adviseert? Zoekt u een interim testmanager, coördinator, analist of engineer? Met de consultancy- en interimdiensten van Improve bent u verzekerd van de expertise en specifieke disciplines om uw project tot een succes te maken.

Testen

Testen is en blijft een belangrijk onderdeel van het software ontwikkelings- en onderhoudsproces. Ook budgettair. Reden genoeg om testen grondig en gestructureerd aan te pakken. Improve verbetert het testproces binnen projecten en organisaties. Met maatwerk en gebaseerd op uitgebreide kennis en ervaring.

Testen

Quality Assurance

Een kwaliteitsmanagementsysteem voor uw IT-producten en diensten maakt uw organisatie effectiever en efficiënter. Kwaliteitsmanagement kent echter uiteenlopende aspecten die het moeilijk maken het systeem te borgen, het overzicht te behouden en het systeem uit te voeren. Op het gebied van kwaliteitsmanagement kunt u bij Improve terecht voor IT-Auditing, Quality Assurance (QA) en -Control (QC) en Software Metrics.

Quality Assurance

Requirements Engineering

Requirements vormen het vertrekpunt van systeemontwikkelingsprocessen. Elk systeem moet voldoen aan andere wensen en eisen op het gebied van kwaliteit en functionaliteit. Met Requirement Engineering en Requirement Management helpt Improve u alle wensen en eisen te achterhalen, specificeren, vastleggen en beheren.

Requirements engineering

Agile

Agile is een mindset om zoveel mogelijk waarde te leveren en ondersteunt het leveren van kwaliteit. De implementatie ervan blijkt vaak lastig. Improve heeft alles in huis om u te helpen effectief agile te werken met als resultaat een betere kwaliteit! Onze gedreven mensen voeren niet alleen uit maar helpen u en uw teams verder!

Agile

DevOps

Er bestaat geen standaard implementatie voor DevOps. Echter, inzicht krijgen in de typische problemen die DevOps probeert op te lossen en het (onder)kennen van de juiste middelen helpt om DevOps beter te begrijpen en toe te passen. Improve helpt daarbij met advies en opleidingen.

DevOps

Testautomatisering

In de snelle en iteratieve ontwikkelmethoden van vandaag is het automatiseren van testen een must. Bij het opzetten en uitvoeren van geautomatiseerde testen ondersteunt Improve u met training, advies en interim ondersteuning.

Testautomatisering