Kenniscentrum

Verrijk uw kennis in ons kenniscentrum

Improve is aanjager van innovatie en kwaliteitverbetering. We speuren voortdurend om ons heen naar nieuwe kansen en ontwikkelingen. Naar kennis en ervaringen die ons en ons werk verder brengen. Die houden we niet voor onszelf. Door kennis uit te dragen en te delen, kunnen we deze verrijken ten gunste van u als klant en het vakgebied. We schrijven artikelen, publiceren boeken en geven whitepapers uit.

Publicaties

Meer projecten

Trots op project

Specification by Example bij VECOZO
Sinds medio 2014 werken Marnix van den Ent en Gerbert Gloudemans als testspecialist in agile teams bij VECOZO, het digitale communicatiepunt in de zorg. VECOZO draagt bij aan het stroomlijnen en optimaliseren van administratieve processen tussen ketenpartijen. 

Nieuws

Meer nieuws

Improve Quality Services geaccrediteerd voor ISTQB Expert level Test Manager

Improve Quality Services (Improve) is als eerste bedrijf ter wereld geaccrediteerd als training provider voor het ISTQB Expert level Test Manager. Al ruim 16 jaar verzorgt Improve opleidingen uit het ISTQB curriculum op Foundation, Advanced en Expert niveau. In 2014 was Improve de eerste die ISTQB Expert level Improving the Testing Process op de markt bracht.
13-09-2016

Improve Sponsort TestNet en TestBash

Improve draagt de testcommunity al bijna 20 jaar een warm hart toen. Daarom sponsoren wij ook dit jaar weer het najaarsevenement van TestNet op 11 oktober en in januari de eerste TestBash Netherlands op 26 en 27 januari 2017.
06-09-2016