Kenniscentrum

Improve biedt verschillende trainingen en consultancy diensten.

Op het gebied van Requirements Engineering & Management biedt Improve verschillende trainingen en consultancy diensten. Hierbij volgen wij ook het programma van IREB.

De International Requirements Engineering Board (IREB) is een internationale non-profit organisatie die zich richt op het verder professionaliseren van het Requirements vakgebied. Vergelijkbaar met ISTQB op het gebied van testen. Binnen IREB zijn onder andere requirements engineering experts zoals Chris Rupp en Suzanne Robertson lid van de internationale board. IREB heeft een certificatieprogramma ontwikkeld voor Requirement Engineering (CPRE). De internationaal erkende examens worden afgenomen door het exameninstituut International Software Quality Institute (iSQI). Het programma is onderverdeeld in drie niveaus:

  • Foundation Certificate
  • Advanced Certificate
  • Expert Certificate

Improve biedt in het public rooster nu de training op Foundation Level én de Advanced Modules Elicitation and Consolidation en Modeling aan.

Door exameninstituut iSQI is daarnaast een training ontwikkeld voor Agile Business Analisten, genaamd Certified Agile Business Analyst. Ook deze training kunt u bij ons volgen.