Nieuws

Improve Quality Services en cibit academy gaan samenwerking aan

Improve Quality Services B.V (Improve), dochter van ICT Group NV (ICT), en cibit academy (cibit), onderdeel van inspearit, gaan een samenwerking aan om een deel van elkaars trainingen aan hun klantenkring aan te bieden.

Zowel Improve als cibit ondersteunen hun klanten in het verbeteren van de kwaliteit van hun teams, producten en voortbrengingsprocessen. Zij doen dat onder andere door een breed pakket aan kwaliteitsopleidingen aan hun klanten aan te bieden. Met elkaar kunnen zij beiden een breder pakket aanbieden en hun klanten optimaler helpen.

Rob Hendriks, directeur Improve Quality Services: “De kans om ons training curriculum uit te breiden met de trainingen van cibit is voor Improve van strategisch belang. Met trainingen voor Scrum Masters en Product Owners, en ook SAFe en CISSP in ons curriculum onderschrijven we de ambitie van Improve om leidend te zijn op het gebied van Kwaliteit in IT. We kijken immers continu hoe we onze klanten kunnen helpen zich verder te ontwikkelen. Dit doen we door het bieden van de juiste trainingen, maar ook door advies en interim diensten: Adviseren-Leren-Doen.”

Stephen van den Berg, group director for training services van inspearit: “Bij inspearit en cibit academy ondersteunen we organisaties en individuen in hun ontwikkeling door hen met een breed portfolio aan trainingen en diensten als coaching bij te staan. Hiertoe hanteren we leerpaden, die de ontwikkeling van capabilities over meerdere jaren heen kunnen ondersteunen. Een belangrijk uitgangspunt voor ons is dat trainingen gegeven worden door experts uit de praktijk. Vandaar dat we op specifieke onderdelen binnen de leerpaden samenwerken met kwalitatief hoogwaardige partners. Voor gecertificeerde trainingen voor agile business analisten, testers en andere kwaliteitswerkers hebben we deze sterke partner gevonden in Improve Quality Services. Waarmee we datgene kunnen blijven doen waar we al bijna dertig jaar voor staan: het beste van het beste bieden aan onze klanten.”

Al 20 jaar lang verzorgt Improve trainingen op het gebied van requirements engineering, kwaliteitsmanagement, testen en agile werken.

Profiel cibit academy

cibit academy is het opleidingslabel van Inspearit. Wij onderscheiden ons al bijna 30 jaar in de markt door een passie voor actief opleiden. Actief, omdat we onze cursisten laten ervaren wat theorie in de praktijk betekent. Met passie, omdat wij veel energie krijgen als we zien hoe cursisten datgene wat wij hen leren direct in de praktijk kunnen brengen. Wij bieden een uitgebreid palet aan opleidingen voor business en IT, op onderwerpen als Agile, Architectuur, Digital & Strategy, Security en Business Intelligence. Ons portfolio is ingericht met leerpaden, die het mogelijk maken om met ons te groeien in jouw ontwikkeling. We leveren zowel met open inschrijving via cibit.nl als met (maatwerk) in-company opleidingen en -programma’s, waarin we als volwaardige en complete opleidingspartner fungeren. Kijk voor meer informatie op www.cibit.nl.

Profiel Improve Quality Services

Improve Quality Services BV is een hoogwaardige dienstverlener op het gebied van kwaliteit in IT. Wij worden geïnspireerd door innovaties in het vakgebied IT-kwaliteit en onze wens om klanten te helpen steeds betere producten te maken. Wij stimuleren ontwikkeling binnen ons vakgebied en zijn continu bezig ons te verdiepen in ons vak en onze klanten. Wij bieden onze kennis en ons vakmanschap aan middels opleidingen, consultancy en interim diensten. Improve biedt trainingen voor zowel testers, ontwikkelaars als eindgebruikers op het gebied van testen, kwaliteitsmanagement en requirements engineering en management.

Voor nadere Informatie:

Pascal Maus – Commercieel Manager Improve Quality Services B.V.
Telefoon: +31 (0)6 54 636 638. E-mail: Pascal.Maus@improveqs.nl

Ieva Hoefsmid – Manager cibit academy, onderdeel van inspearit B.V.
Telefoon: +31 (0)30 230 89 00. E-mail: ieva.hoefsmid@inspearit.com