Nieuws

Improve Quality Services geaccrediteerd voor ISTQB Expert level Test Manager

Improve Quality Services (Improve) is als eerste bedrijf ter wereld geaccrediteerd als training provider voor het ISTQB Expert level Test Manager. Al ruim 16 jaar verzorgt Improve opleidingen uit het ISTQB curriculum op Foundation, Advanced en Expert niveau. In 2014 was Improve de eerste die ISTQB Expert level Improving the Testing Process op de markt bracht.

De opleiding ISTQB Expert level Test Manager is ontwikkeld, en wordt ook verzorgd, in samenwerking met Professional Testing. De (Engelstalige) training kent drie modules: Strategic Management, Operational Test Management en Managing the Test Team, en behandelt onderwerpen als:

  • Defining test mission, test strategy and test approach
  • Vendor management
  • Risk management
  • Managing test teams
  • Project evaluation

Het Expert niveau is bedoeld voor professionals die een ‘advanced’ niveau hebben bereikt in hun carrière en hun kennis op het gebied van test management verder willen vergroten.

Rob Hendriks, Directeur Improve: “Door deze training op de markt te brengen bewijst Improve, als kwalitatief hoogwaardige en innovatieve opleider, opnieuw toegewijd te zijn aan het testvak”.

Bob van de Burgt, Directeur Professional Testing zegt: “Deze ISTQB Expert Level Test Manager training is de perfecte kans om onze kennis en jarenlange ervaring te delen om de testgemeenschap naar een volgend niveau te leiden”.

De eerste module wordt gegeven in het eerste kwartaal van 2017. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met Benjamin Timmermans (benjamin.timmermans@improveqs.nl of 040 – 202 1803).