Nieuws

Nieuwe trainingen Test Automation en Security Tester

Het testvak vraagt van de professionals steeds meer verdieping en specialisatie. In bepaalde domeinen, platforms, ontwikkelaanpakken of deelgebieden van de ICT of het testvak. Improve volgt deze trend en ontwikkelt mee.

Vanaf nu kunt u de trainingen ISTQB Advanced Test Automation Engineer én de training ISTQB Advanced Security Tester volgen. Beide trainingen zijn opgenomen in ons open rooster. 

De training Security tester biedt  kennis over security risico's en manieren om testen op te zetten en uit te voeren om de effectiviteit van de opgezette verdediging te valideren. In oktober kunt u deze training voor het eerst volgen.

De training Test Automation Engineer leert u een goede Test Automation Architecture te ontwerpen en op te zetten die zo lang en effectief mogelijk kan worden gebruikt en onderhouden. In deze training is heel veel aandacht besteed aan de praktijk: doen! Hierdoor is het ook mogelijk om deze training aan ontwikkelaars en teams te geven, waarbij juist ieders rol en kracht in testautomatisering én het samenspel in een (agile) team op het gebied van testautomatisering getraind kan worden.

Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in maatwerkoplossingen voor uw ontwikkelaars en/of teams.