Over Improve

Wie is Improve Quality Services?

Improve Quality Services is specialist in innovatieve en hoogwaardige dienstverlening op het gebied van testen, requirements engineering en agile werken. Met trainingen, consultancy en interimdiensten helpen wij u sneller, beter en goedkoper software te maken.

Missie, visie en waarden

Improve helpt klanten de kwaliteit van hun IT-producten naar een hoger niveau te brengen. Adviseren, leren en doen: dat is waar wij voor staan.

Missie en visie

Bedrijfscultuur

Improve Quality Services is een op en top kennisbedrijf met een hands-on mentaliteit. Door onze inhoudelijke én informele cultuur zijn we in staat om te verbinden en leveren we samen met u een optimale bijdrage aan kwaliteit en innovatie.

Onze cultuur

Team

Bij Improve werkt u met experts van bovengemiddeld niveau. Onze medewerkers hebben een hbo- of universitair werk- en denkniveau en ontwikkelen hun kennis en competenties continu. Maak kennis met ons team.

Ons team
Improve-afbeelding-content.jpg

Vacatures

Improve wil hét kwaliteitsbureau zijn in kwaliteit en IT. Dit doen we door steeds weer nieuwe expertises op te bouwen binnen ons vakgebied. En daar zoeken we altijd topmensen voor.

Vacatures

Nieuws

De wereld van IT en de wereld van Improve zijn altijd in beweging. Blijf op de hoogte met het laatste nieuws. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Nieuws