Over Improve

Kernwaarden

Onze kernwaarden komen terug in alles wat we doen. Door te luisteren en te adviseren lossen wij problemen van onze klanten op. Daarbij zijn we open en transparant in ons denken en doen.

Betrokken

Iedere organisatie is uniek en vraagt om een aanpak op maat. Wij leven ons in uw organisatie in om zo actief onderdeel te zijn van uw organisatie en cultuur. Uw succes als onze klant staat voorop. Improve streeft naar duurzame relaties.  Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact, heldere communicatie met korte communicatielijnen. 

Professioneel

Wij gaan op een professionele manier met ons vak om. We kijken kritisch naar onszelf, we verbeteren onze kennis en vaardigheden continu om in te kunnen spelen op actuele ontwikkelingen in de markt. We hebben de juiste kennis en vaardigheden waarmee we uw organisatie op een zorgvuldige manier ondersteunen. 

Ondernemend

De wereld om ons heen verandert voortdurend. Door ons ondernemerschap weten wij precies wat er in de markt speelt en waaraan onze klanten en professionals behoefte aan hebben. We spelen proactief in op trends en nieuwe wensen van u als klant. Dat doen we door innovatieve producten en diensten en steeds nieuwe trainingen te ontwikkelen. Door daadkracht te tonen in ons werk zetten we onze creativiteit om in nieuwe mogelijkheden.

Verbindend

Wij geloven in de kracht van samen. Persoonlijk leiderschap en samenwerken op de werkvloer maakt uiteindelijk het verschil in softwareontwikkeling. Wij helpen daarom mensen en teams te doen waar ze goed in zijn: door ze in hun kracht te zetten en het teamwerk continu te verbeteren.Wij vinden het belangrijk om samen te werken. Wij zetten onze kennis, vaardigheden en ervaring in om onze klanten te verbeteren.