Over Improve

Waar wij voor staan

 

Onze missie is organisaties helpen betere IT-producten te maken. Dat doen we met opleidingen, consultancy en interim ondersteuning: adviseren, leren en doen. Innovatief en altijd praktisch.

Visie: #KwaliteitInIT

Dankzij nieuwe technologiën, organisatiemodellen en ontwikkelmethoden kunnen (en moeten) organisaties steeds sneller inspelen op businessbehoeften. Hierdoor ontstaan nieuwe kansen én risico’s die invloed hebben op de kwaliteit van IT producten.
Volgens ons vereist het verbeteren van de kwaliteit van IT-producten een integrale aanpak, waarin aandacht bestaat voor het product, de processen, de organisatie en de vaardigheden van de mensen. Daarbij kijken we dus niet alleen naar het testen, maar ook hoe fouten voorkomen kunnen worden.

Samen met de klant kijken wij naar nieuwe oplossingen voor kwaliteitsproblemen van de 21ste eeuw, o.a. door te werken aan branchekennis, kennis van technologie en vaardigheden als critical thinking en complex problem solving.

Onze aanpak: #AdviserenLerenDoen

Onze meer dan 20 jaar ervaring in advieswerk, opleiden en het uitvoeren van opdrachten komt samen in onze aanpak. Wij kijken vanuit de invalshoeken product, proces, organisatie en vaardigheden integraal naar het verbeteren van kwaliteit. Daar waar nodig wordt er advies gegeven, moet er opgeleid worden om te leren en moeten we voordoen hoe iets werkt: Adviseren, Leren en Doen. Hierbij gaan we altijd uit van het principe dat mensen het meeste leren van het zelf doen.

#Visie op de markt #Visie op kwaliteit #Visie op Leren  #Visie op testen #Visie op testautomatisering #Visie op agile #Visie op DevOps #Visie op RE #Visie op QA