Over Improve

Onze cultuur

Op en top kennisbedrijf met hands-on mentaliteit

IT draait om techniek, maar vooral om mensen. Improve Quality Services hecht grote waarde aan een inhoudelijke én informele cultuur. Medewerkers, maar ook u als relatie, moeten zich bij ons op hun plek voelen. Hierdoor zijn we in staat om te verbinden en leveren we samen een optimale bijdrage aan kwaliteit en innovatie.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit is leidend in alles wat Improve doet. Dat vertaalt zich niet alleen in hoogwaardige IT, maar ook in klant- en medewerkerstevredenheid. Dit realiseren de medewerkers van Improve door vanuit een heldere strategie te werken en continu innovatief te zijn. Essentieel voor het leveren van kwaliteit is een open en eerlijke relatie. Dat betekent goede communicatie met duidelijke en eerlijke afspraken, korte lijnen, regelmatig contact en positief kritisch zijn naar elkaar. Improve werkt resultaat- en oplossingsgericht. Direct, goed doordacht én praktisch. Bij het verlenen van haar diensten streeft Improve nadrukkelijk naar langdurige relaties.

Kennis als aanjager van innovatie en verbetering

Improve werkt graag hands-on, maar met kennis als aanjager van innovatie en kwaliteitverbetering. We kijken voortdurend om ons heen naar nieuwe kansen en ontwikkelingen. Die houden we niet voor onszelf. Door kennis uit te dragen en te delen, kunnen we deze verrijken ten gunste van u als klant en het vakgebied. Enkele voorbeelden van onze inspanningen in kennisdeling en innovatie:

  • Improve-oprichter Erik van Veenendaal is een van de grondleggers van TMap.
  • Improve participeert in (inter)nationale samenwerkingsverbanden en we doen mee aan test R&D-projecten in Nederland en Europa.
  • Medewerkers van Improve hebben zitting in internationale organisaties op het gebied van kwaliteitsmanagement in ICT, zoals ISTQB, BNTQB, IREB en de TMMi-Board.
  • Onze medewerkers spreken met regelmaat op vooraanstaande testconferenties en publiceren (leer)boeken en artikelen in vooraanstaande bladen.
  • We investeren in nieuwe trainingen, zoals IREB op het gebied van Requirements Engineering en Certified Agile Testen (CAT), en in de introductie van nieuwe kwaliteitsmodellen als QLM en TMMi op de Nederlandse markt.