Sectoren

Uiteenlopende sectoren, uiteenlopende vraagstukken

Dagelijks werkt u aan waardevolle IT-oplossingen. Het realiseren van functionele en betrouwbare software vereist een complexe ontwikkel- en beheeromgeving. Zeker als uw IT-oplossing raakt aan maatschappelijk belang, zoals het vergroten van verkeersveiligheid, het waarborgen van communicatie in de zorg of het geleiden van geldstromen. Improve Quality Services is in diverse sectoren actief met advies, interim ondersteuning en opleidingen.

Finance

De financiële sector is enorm in beweging. In het succes van uw financiële organisatie is IT leidend. IT helpt uw business te versnellen en lean te opereren met behoud of zelfs groei van kwaliteit.

Finance
finance-groot.png

Overheid

IT vormt het kloppend hart van de digitale dienstverlening. Improve Quality Services kent de mogelijkheden en uitdagingen als het aankomt op ICT-projecten bij de overheid.

Overheid
overheid-groot.png

Zorg

Zorg moet goedkoper, efficiënter en sneller. De testers en consultants van Improve Quality Services kennen het zorglandschap en weten wat er nodig is in uw organisatie.

Zorg
zorg-groot.png

IT

IT biedt grote kansen in alle sectoren. Als softwareontwikkelaar moet u bij blijven, voorop lopen en uw klanten nieuwe kansen bieden.

IT
it-groot.png

Industrie

Industriële bedrijven opereren in een competitieve, kwaliteitsgedreven sector. Zij moeten lean en agile werken. Improve Quality Services biedt kwaliteitsbewustzijn en gecombineerde hardware- en softwarekennis.

Industrie
industry-groot.png

Infrastructuur

Infrastructurele werken moeten voldoen aan de strengste eisen op het gebied van veiligheid en doorstroming. Improve Quality Services weet wat er komt kijken bij producten en werkprocessen in infrastructurele werken.

Infrastructuur
infrastructure-groot.png