Training

Welke opleidingsvormen biedt Improve?

Bij Improve leert u niet alleen van uw docent, maar ook van andere deelnemers. Daarom stemmen we in al onze opleidingsvormen uw leerdoelen en kennisniveau af op de andere deelnemers. Zo behaalt u een optimaal resultaat. Wilt u zeker weten dat tijdens opleidingen de toepassing in de praktijk van uw organisatie centraal staat? Kies dan voor een leertraject.

  • Klassikaal open inschrijving: de meeste opleidingen vinden 4 tot 8 maal per jaar plaats. U neemt kennis van actuele ontwikkelingen en krijgt veel praktische oefeningen.
  • Klassikaal in-house: met een training op maat stemmen we uw leerdoelen optimaal af op uw praktijk. Trainingen zijn mogelijk in het Nederlands of in het Engels.
  • Begeleiding en coaching: met een coaching- of begeleidingstraject brengt u na de opleiding alles wat u hebt geleerd in de praktijk. Dit verhoogt de effectiviteit van de training.
  • E-learning: diverse opleidingen bieden we als professionele e-learningmodule. U leert in een professionele omgeving wanneer en waar u dit wilt.

Leertrajecten

U wilt het beste rendement uit een opleiding halen. En u wilt zeker weten dat tijdens de opleiding uw dagelijkse praktijk centraal staat. Laat uw team dan een leertraject volgen. Met een leertraject behaalt u optimaal resultaat uit de opleidingsinvestering. Het programma van een leertraject maken wij speciaal op maat voor uw organisatie. We combineren daarin diverse opleidingsvormen. Bijvoorbeeld een in-house training, gevolgd door coaching op de werkvloer waarbij we het geleerde in uw context in de praktijk helpen brengen.

Maatwerkopleidingen

Wilt u meerdere personen tegelijk trainen? Of hebt u specifieke wensen over de inhoud? Overweeg dan een maatwerktraining op locatie. Voor zo’n bedrijfsinterne training onderzoeken we samen met u actief wie de opleiding gaan volgen en wat er kan veranderen om deze deelnemers hun werk beter te laten doen. Improve Quality Services vertaalt de vraagstukken naar leerdoelen. Indien van toepassing bewaken wij dat de maatwerkopleiding blijft voldoen aan de exameneisen van ISTQB, IREB of TMMi. Daarna ontwerpt onze opleidingskundige het programma, integraal en innovatief:

  • Integraal: elke maatwerkopleiding kent een voor- en natraject. We vragen deelnemers vooraf om praktijkervaringen in te brengen. Achteraf geven we deelnemers feedback op de toepassing van de lesstof in hun eigen praktijk.
  • Innovatief: we nemen de meest actuele ontwikkelingen uit het vakgebied op in het programma, we zoeken doorlopend de interactie met de deelnemers op en we maken waar mogelijk gebruik van nieuwe media.

Wat kost een opleiding bij Improve?

Voor het volgen van een opleiding investeert u in eerste instantie tijd: een opleiding duurt vaak een of meerdere dagdelen. Bij maatwerk denkt u ook mee over de leerdoelen en programma. Daarnaast betaalt u voor de docent, de ontwikkeling van de opleiding, de bijeenkomsten en eventueel het natraject.
Wilt u extra coaching? Coaching op de werkvloer is goedkoper dan u denkt: doordat u uw werk beter kunt doen, verliest u veel minder productieve uren.

Wat levert een opleiding op?

Elke opleiding vormt een praktisch antwoord op de vraagstukken in uw organisatie. Deelnemers aan de opleidingen van Improve gaan vaak al tijdens de training onder begeleiding van de expert aan de slag met het toepassen van kennis op hun eigen praktijk. Na afloop zijn zij in staat om hun werk beter te doen. Optimaal rendement op uw investeringsbudget!

Meer weten?

Wij luisteren graag naar uw vragen en opleidingsbehoefte. Met onze kennis en ervaring op het gebied van opleiden, gecombineerd met onze ervaring op het gebied van testen, kwaliteitsmanagement en requirementsmanagement, komen we samen tot een optimaal rendement uit opleidingen voor uw organisatie. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op 040 - 202 1803.