Training

Quality Boost!: dé plek voor kennis delen en opdoen

Bij Improve werken veel experts die continu leren en zich ontwikkelen. Dit doen ze onder meer door hun kennis met elkaar te delen. Door te sparren leren ze allemaal. Ze delen hun kennis ook graag met jou, tijdens een Quality Boost! meetup.

Alles op het gebied van kwaliteit en testen

Quality Boost! is een interactieve meetup van een expertisegroep binnen Improve. Elke bijeenkomst staat er een onderwerp centraal, zoals Context-driven testing, testautomatisering, ATDD of Quality Level Management. Tijdens deze meetups delen we kennis met elkaar, maar ook met jou. Dat doen we in verschillende werkvormen zoals workshops, experience reports, intervisie en open space. Bekijk de verslagen van vorige meetups voor een impressie.

Ben jij klaar voor een Quality Boost!?

Improve Quality Services nodigt je uit om mee te komen sparren. De Quality Boost! Meetups vinden meestal plaats op het kantoor van Improve in Baarn of Eindhoven. De ontvangst is om 17.30 uur, we eten om 18.00 uur en starten met het programma om 18.30. Rond 20.30 uur sluiten we af met een drankje.

Inschrijven voor Quality Boost!

Doe je mee? Aanmelden kan via https://www.meetup.com/Quality-Boost-Meetup/Wacht niet te lang, want voor elke bijeenkomst hebben we maar een beperkt aantal plaatsen. Voor meer informatie kun je bellen met 040 - 2021803.

Quality Boost! agenda