Training

Quality driven or value driven, what is best?

In agile is er veel aandacht voor het begrip Value maar wat het precies betekent en hoe het gemeten kan worden is open voor interpretatie. Is Value hetzelfde als Quality of is het iets heel anders? Vanavond gaan we dieper in op beide begrippen en zullen gezamenlijk bepalen wat ze voor ons betekenen en hoe we ons voordeel met die inzichten kunnen opdoen. De avond wordt afgetrapt door Marcel Kwakernaak die een korte presentatie "Making Products That Matter" over het thema Value Driven Development geeft. Het vervolg van de avond is interactief. Met elkaar gaan we op zoek naar key voorbeelden die de overeenkomsten en de verschillen tussen Value en Quality belichten. Neem je open mind en je waardevolle inzichten mee, dan gaan we er met elkaar een boeiende avond van maken. Tot 11 juli 2019!

Marcel Kwakernaak is een test professional met 20 jaren ervaring in testen, QA, Release management, Agile / DevOps coaching. Gespecialiseerd in het helpen van teams om producten te ontwikkelen die er toe doen. Constant gefocust op waarde en kwaliteit en gaandeweg innovatiever worden. Het juiste product op de juiste manier. Hij is een hands-on expert en inspirerende leider en coach. Een echte value driven en DevOps evangelist. Hij is ervaren in het helpen van organisaties om meerwaarde te halen uit User Story Mapping, Specification by Example, Test Driven Development, Behavior Driven Development, Test Automation en CI/CD. Motto: Start met de eindgebruiker in je hoofd, ga voor het MVP, verhoog experimenteren, omarm fast failure en als het te moeilijk is, doe het vaker.

De agenda ziet er als volgt uit:
17:30 eten
18:00 start Meetup
21:00 einde Meetup

Praktisch

Donderdag 11 juli 2019

Tijd: 17.30 - 21.00

Locatie: Prof. Dr. Dorgelolaan 30, 5613 AM Eindhoven

Inschrijven voor deze Quality Boost!

Doe je mee? Aanmelden kan via https://www.meetup.com/Quality-Boost-Meetup/Wacht niet te lang, want voor elke bijeenkomst hebben we maar een beperkt aantal plaatsen. Voor meer informatie kun je bellen met 040 - 2021803.