Training

Quality Boost! Maandag 25 september 2017

DevOps: The Phoenix Project

Herken je het volgende? Steeds kortere releasecycli voor nieuwe toepassingen. Operations wordt gezien als een barrière met lange bureaucratische controles en vertragingen bij het leveren van productiesystemen. 

DevOps is een groeiende beweging voor het verkorten van ontwikkeling en de implementatie en integratie van Development en Operations om hoogwaardige software op te leveren. Dit vereist een mentaliteitsverschuiving, nieuw gedrag en een culturele verschuiving in zowel Dev als Ops. 
Veel bedrijven worstelen om DevOps te adopteren, te implementeren en om de cultuur te veranderen. Wil jij dit veranderen? DevOps is meer dan alleen de 'methode'. Het is een professionele beweging die een transformatie van proces, technogie en de mensen zelf vereist. 

Het menselijke aspect is cruciaal. Het vereist een verandering in gedrag en de ontwikkeling van nieuwe competenties. Volg daarom deze QBM! Aangezien DevOps ook gaat over voortdurend leren en experimenteren, zal deze 2,5 uur durende DevOps simulatie de deelnemers laten zien hoe high-performing teams ontwikkeld worden. Deze simulatie is gebouwd door GamingWorks en gebaseerd op het beroemde boek van Gene Kim "The Phoenix Project". 
Veel organisaties beginnen met DevOps en deze simulatie helpt om beter begrip te krijgen hoe hiermee gestart kan worden.

Deze Meetup wordt verzorgd door GamingWorks, een Nederlands bedrijf. Zij zijn ontwerpers van Serious Business Simulations en hebben partners over heel de wereld. GamingWorks is opgericht in 2003 door Paul Wilkinson en Jan Schilt. Op dit moment hebben ze 4 medewerkers die een wereldwijde netwerk bedienen. 

Ben jij klaar voor deze Quality Boost!?

Praktisch

Maandag 25 september 2017

Tijd: 17.30 - 20.30

Locatie: Prof. Dr. Dorgelolaan 30, 5613 AM Eindhoven

Inschrijven voor deze Quality Boost!

Doe je mee? Aanmelden kan via https://www.meetup.com/Quality-Boost-Meetup/Wacht niet te lang, want voor elke bijeenkomst hebben we maar een beperkt aantal plaatsen. Voor meer informatie kun je bellen met 040 - 2021803.